Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفری با اشاره به برنامه ساخت فصل دوم مجموعه تلویزیونی «جلال» در تبریز گفت: مجموعه تلویزیونی پرمخاطب «جلال»، روایت تصویری تاریخ معاصر آذربایجان از اوایل دهه ۱۳۳۰ شمسی تا اواسط دهه ۱۳۶۵ است.

«مرتضی صفری» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز با اشاره به برنامه ساخت قسمت دوم مجموعه تلویزیونی «جلال» در تبریز گفت: برخی افراد مدعی اند که شهرداری برای تهیه این سریال به صدا وسیما هبه می دهد تا به تخلفات شهرداری از سوی این مرکز پرداخت نشود، اما واقعیت این است که ما در طرح مشکلات شهر و مردم با هیچ کس تعارف نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل صدا وسیمیای مرکز آذربایجان شرقی با بیان اینکه مجموعه تلویزیونی پرمخاطب «جلال»، روایت تصویری تاریخ معاصر آذربایجان از اوایل دهه ۱۳۳۰ شمسی تا اواسط دهه ۱۳۶۵ است، خاطرنشان کرد: قسمت نخست سریال «جلال» از نظر  نمایش در شبکه های مختلف تلویزیونی صدا و سیما و مخاطب پذیری، بهترین اثر مراکز استانی تا به امروز بوده است و با حداقل هزینه و با حضور ۲۰۴ بازگیر دیالوگ گو که ۲۰۰ نفر آن از آذربایجان بود، تهیه شد.

وی با تاکید بر اینکه اجازه نمی دهیم صدا و سیما پله پرشی برای  برخی افراد باشد، گفت: مجموعه تلویزیونی «جلال» برای برجسته سازی تبریز و مفاخر این شهر است که از شبکه سراسری سیما پخش می شود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی ادامه داد: قسمت دوم سریال «جلال» به لحاظ حرفه ای و هنری بسیار متفاوت تر از قسمت نخست خواهد بود و در ۲۶ قسمت تهیه می شود.

صفری با بیان اینکه قسمت نخست مجموعه تلویزیونی «جلال» بیش از ۴۵ درصد بیننده ملی داشت، ادامه داد: برای ساخت «جلال ۲» تصویربرداری در سه استان انجام می شود و ۵۰۰ نفر بازیگر در آن حضور خواهند داشت.

وی با تاکید بر اینکه باید برای هنرمندان فضای فعالیت ایجاد کرد، گفت: مجموعه تلویزیونی «جلال» به دلیل طرح قوی و خوب آن توانست ۶ میلیارد تومان از مجموع ۱۲ میلیارد تومان اعتبار سازمان صدا و سیما برای ساخت آثار فاخر در مراکز استان ها را جذب کند، در حالی که تنها ۲ میلیارد تومان آورده استانی برای ساخت آن هزینه می شود. 

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: تاریخ آذربایجان مجموعه تلویزیونی صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۷۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی، پیشرفت‌های چشمگیر در سطح کشور را مدیون دانشگاه‌ها و دانشگاهیان دانست و گفت: این پیشرفت‌ها توسط خود دانشگاهیان روایت شود.

مالک رحمتی، چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت، در مراسم گرامی‌داشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، با تاکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، افزود: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنها مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌ها است.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، افزود: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، اشاره کرد و گفت: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، ماموریت اصلی دانشگاه‌ است.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد به دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاوردهای خوبی داشته است.

رحمتی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاوردهای دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

وی تصریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • تاریخ پخش «سلمان فارسی» مشخص شد/ وعده جبلی در یک سال سخت
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین
  • برگزاری جشنواره‌‎های گل محمدی و آئین گلابگیری در قزوین
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • فصل دوم مجموعه تلویزیونی «آقای قاضی»
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به تربیت مبتنی بر روایت تاریخ توجه می‌کند